yritys

Keski-Karjalasta maailmalle

Suurten kappaleiden ja mittavien osakokonaisuuksien toimittajana Kesmac Oy:llä on myös vahva kokemus koneistamisesta, erityisten säiliörakenteiden hitsaamisesta ja kokoonpanosta. Yritys sijaitsee hyvien liikenneväylien varrella, sekä hyvien rautatie- ja laivayhteyksien tuntumassa on ollut logistinen etu myös itäkauppaa ajatellen. Motivoitunut henkilöstön löytäminen ja jatkuva toiminnan kehittäminen, investoinnit ja verkostoituminen on koettu myös helpoksi osittain myös itäisen sijainnin ansiosta.

Hitsaukseen on käytössä myös laserhitsaus ja 2 robottiasemaa. Kolme laserleikkausasemaa, vesileikkauslinja sekä perinteisemmät menetelmät antavat vaihtoehtovalikoimaa metallilevyjen leikkaukseen. Yrityksellä on projektitoimittamiseen tarvittavaa järjestelmäosaamista ja hyvä suunnittelutiimi.

Kesälahden noin 2500 neliön tiloissa tapahtuu kappaleiden leikkaus, työstö ja muu valmisteleva käsittely. Vuonna 2007 Kiteelle valmistuneessa lähes 3000 neliön tilassa työskentelee yrityksen hitsaus- ja kokoonpanotiimi valmistaen suuria säiliörakenteita eri tilaajille pääosin vientiin.