veden pihdistuslaitteet.iso

Veden puhdistuslaitteet

Valmistamme vedenkäsittelylaitoksille ja prosessiteollisuuden tarpeisiin erilaisia vedenpuhdistus- ja pH-säätösäiliöitä, seuloja, suuttimia, kuljettimia ja erottimia.

Vedenpuhdistus ja pH-säätösäiliö

Kesmac Oy:n valmistama Vedenpuhdistus- ja pH-säätösäiliö on suunniteltu vedenkäsittelylaitosten sekä sellu- ja paperiteollisuuden käyttöön, joskin säiliöt soveltuvat mihin tahansa käyttötarpeeseen, jossa tarvitaan kiintoaineiden erottamista nesteistä. Säiliön suuttimista muodostuva pohjarakenne päästää lävitseen veden puhdistettuna ja tarvittaessa pH-säädettynä tai kloorattuna. Suuttimien yläpuolisiin kalkkirouhe- ja hiekkakerrostumiin sekä pinnalle kertynyt kiintoaineet ja epäpuhtaudet poistetaan vastavirtahuuhtelulla, joka voidaan tarvittaessa automatisoida.

Kiilalankaseula

Kiilalankaseulan toiminta perustuu erikoisrakenteiseen kiilalankapintaan, joka imee veden seulan pinnalta, jolloin kiintoaineet vaeltavat seulan alaosaan poistoon esimerkiksi jätekonttiin tai kuljettimelle. Ruostumattomasta ja tarvittaessa haponkestävästä teräksestä valmistettu laite pienentää olennaisesti jätevesikuluja ja on myös edullinen käyttö- ja huoltokuluiltaan. Lisää puhdistuksen kapasiteettia ja hapetustehoa vedenkäsittelylaitoksissa. Kesmac-kiilalankaseula soveltuu myös prosessiteollisuuden tarpeisiin eri aineisosien erottelussa, talteenotossa ja pesussa.

 

Hiekanerotin

Kesmac Oy:n kehittämä Hiekanerotin eriyttää tehokkaasti nesteen hiekasta tai muusta sedimentistä. Laite soveltuu vedenkäsittelylaitosten, jätevesilaitosten sekä prosessiteollisuuden käyttöön. Rakenne on ruostumatonta ja tarvittaessa haponkestävää terästä ja se on optimoitu turbulenssia ja haitallisia virtauksia ehkäiseväksi. Tuloyhde on varustettu virtausvaimentimella ja poistoyhde sihdillä ja patokynnyksellä. Kesmac-hiekanerotinta valmistetaan myös suljettuna rakenteena.