Omat tuotteet

Kesmacin omat tuotteet

Junavaunujen siirtolaitteet

Kesmac Train Moving System on kehitetty helpottamaan junan tai junavaunujen siirtoa silloin kun veturia ei ole käytettävissä esimerkiksi huoltohalleissa. Laitteen käyttökohteet ovat rautatie- ja tavara-asemat sekä junien huolto- ja korjaushallit. Ota yhteyttä, kerromme tuotteesta tarkemmin!

Siilot, siilonpurkaimet, esihöyrytyssiilot ja kuljettimet

 

Kesmac Oy:n erikoisosaamista ovat erilaiset siilot ja säiliöit, joissa on erikoistekniikka esim. hakkeen, purun, turpeen, granulaatin tai monen muun irtotavaran erittelyyn, varastointiin ja kuljettamiseen. Hihna-, ketju- ja ruuvikuljettimia valmistetaan myös prosessi- ja jalostusteollisuuden käyttöön.

 

Bulk buster-siilonpurkain

 

Bulk Buster on suosittu siilopurkain, koska sen kaksi erillistä purkainta takaavat käyttövarmuuden. Laite on myös edullinen myös käyttö- ja huoltokustannuksiltaan. Hydraulisesti toimivat purkainvarret syöttävät irtomateriaalia purkausruuville tasaisesti ja tehokkaasti. Minihydraulikan ansiosta moottori saadaan pieneen kokoon. Erillistä ruuvikourua ei tarvita, sillä purkausruuvi sijaitsee pohjarakenteessa. Energiakulutus on saatu pieneksi, koska purkainvarret toimivat kaltevalla pinnalla ja käynnistyvät vasta tarvittaessa eli silloin kuin irtomateriaali pyrkii holvaantumaan siilossa.

Bulk Buster- siilopurkain soveltuu myös siiloon, joka toimii paineastiana. Siilon materiaalina on teräs tai ruostumaton teräs. Valmistamiemme siilojen vakiohalkaisijat ovat 1340, 1910, 2390, 2870, 3820, 4780, 5730 mm ja 2000-6000 mm. Siiloihin voidaan rakentaa myös vastaanottotaskut.

 

Esihöyrytyssiilot

 

Termomekaanisissa laitoksissa lämpötila voi nousta jopa 60-98 °C-asteeseen. Hakkeen annostelussa ja lämmittämisessä sekä haitallisten kaasujen eliminoinnissa tarvittavat siilot ovat erikoisalaamme

 

Vedenkäsittelylaitteet

Vedenpuhdistussäiliöt

 

Valmistamme vedenkäsittelylaitoksille ja prosessiteollisuuden tarpeisiin erilaisia vedenpuhdistus- ja pH-säätösäiliöitä, seuloja, suuttimia, kuljettimia ja erottimia.

 

Vedenpuhdistus ja pH-säätösäiliö

 

Kesmac Oy:n valmistama Vedenpuhdistus- ja pH-säätösäiliö on suunniteltu vedenkäsittelylaitosten sekä sellu- ja paperiteollisuuden käyttöön, joskin säiliöt soveltuvat mihin tahansa käyttötarpeeseen, jossa tarvitaan kiintoaineiden erottamista nesteistä. Säiliön suuttimista muodostuva pohjarakenne päästää lävitseen veden puhdistettuna ja tarvittaessa pH-säädettynä tai kloorattuna. Suuttimien yläpuolisiin kalkkirouhe- ja hiekkakerrostumiin sekä pinnalle kertynyt kiintoaineet ja epäpuhtaudet poistetaan vastavirtahuuhtelulla, joka voidaan tarvittaessa automatisoida.

 

Kiilalankaseula

 

Kiilalankaseulan toiminta perustuu erikoisrakenteiseen kiilalankapintaan, joka imee veden seulan pinnalta, jolloin kiintoaineet vaeltavat seulan alaosaan poistoon esimerkiksi jätekonttiin tai kuljettimelle. Ruostumattomasta ja tarvittaessa haponkestävästä teräksestä valmistettu laite pienentää olennaisesti jätevesikuluja ja on myös edullinen käyttö- ja huoltokuluiltaan. Lisää puhdistuksen kapasiteettia ja hapetustehoa vedenkäsittelylaitoksissa. Kesmac-kiilalankaseula soveltuu myös prosessiteollisuuden tarpeisiin eri aineisosien erottelussa, talteenotossa ja pesussa.

 

Hiekanerotin

 

Kesmac Oy:n kehittämä Hiekanerotin eriyttää tehokkaasti nesteen hiekasta tai muusta sedimentistä. Laite soveltuu vedenkäsittelylaitosten, jätevesilaitosten sekä prosessiteollisuuden käyttöön. Rakenne on ruostumatonta ja tarvittaessa haponkestävää terästä ja se on optimoitu turbulenssia ja haitallisia virtauksia ehkäiseväksi. Tuloyhde on varustettu virtausvaimentimella ja poistoyhde sihdillä ja patokynnyksellä. Kesmac-hiekanerotinta valmistetaan myös suljettuna rakenteena.

 

Teräshallit

Kesmac Oy:llä on resursseja, hyvä toimittajaverkosto ja kokemusta kokonaisvaltaiseen projektitoimittamiseen. Oman teollisuushallin rakentamisen jälkeen on asiakkaille tarjottu helppoa kokonaispalvelua teräshallien rakentamiseen. Oma pintakäsittelylinjasto (sinkopuhallus, hiekkapuhallus ja märkämaalaus) nopeuttaa aikatauluja.

 

Lämpötuotantoon, vedenkäsittelyyn, varastointiin ja tuotantoon liittyvien rakennusten suunnittelu on helppo tehdä käsi kädessä laitoksen toimintaan tai teknologiaan perehtyneen kokonaistoimittajan kanssa. Näin saadaan myös aika- ja kustannussäästöä ja voidaan aikatauluttaa projektin eri vaiheet parhaalla mahdollisella tavalla.

Mustauslaitteet

Kesmac valmistaa tehokkaita metallin mustauslaitteita teollisuuden tarpeisiin.