Flowlink

Mullistava keksintö kouran hallintaan

Flowlink: Selkeää tehoa kuormaukseen

FLOWLINK on innovaatio kouran hallintaan, joka

  • tehostaa työtä merkittävästi,

  • vähentää varusterikkoja ja

  • parantaa turvallisuutta erittäin kustannustehokkaasti.

Yksinkertaisen älykkään ratkaisun avulla kaikista kuljettajista kuoriutuu huipputason kuormaajia!

 

 

FLOWLINK-innovaatiolla puun käsittely nopeutuu merkittävästi

  • Noin 10 minuutin aikasäästö puutavara-auton kuorman purkamisessa ja lastaamisessa tehostaa työtä vuoden aikana yli 15 henkilötyöpäivällä (*.

  • Kun kuljettaja korjaa harvennushakkuilla yhdessä työvuorossa 150 runkoa enemmän, runkoja kertyy vuodessa 33 000 enemmän (**.

*) 10 minuutin säästö per yksi yhdistetty purku/lastaussuoritus, 3 yhdistettyä purku/lastauskokonaisuutta per päivä, 250 työpäivää

**) 220 työvuoroa vuodessa

FLOWLINK ei edellytä tietokoneohjattua ja kallista järjestelmää. FLOWLINK on yksinkertainen ja siksi varmatoiminen. Yksinkertaisen rakenteen ansiosta se myös kestää kulutusta erittäin hyvin.

1) Yksinkertainen ja kestävä

  • FLOWLINK-jarrupalat eivät kulu vaihtokuntoon saman tien. Kitkapinnat on sijoitettu jarruriipukkeen rungon ulkokehälle, ei keskelle kuten perinteisissä malleissa. Pinnat ovat aina erillään toisistaan, kun hydraulipainetta ei tarvita. Näin palat eivät kulu turhaan. Väitämme, että isäntälinjan laitteissa jarrupalat kestävät oikein säädettynä kymmeniä vuosia ja että ammattikäytössä kestävyysero FLOWLINK-ratkaisun eduksi on merkittävä. Lisäetu: sekä jarrupalat että niiden leveys ovat helposti vaihdettavissa.

2) Varma

  • FLOWLINK-ratkaisussa kuljettajalla on kolme eri vaihtoehtoa. Kouran liike voi olla täysin vapaa, osittain hidastettu tai täydellä voimalla jäykistetty. Kun kouran liike on hallinnassa, vähentyvät myös letkurikot ja osumat puutavarapankkoihin.

3) Turvallinen

  • Puomin päässä heiluva koura on aina turvallisuusriski omaisuudelle ja henkilöille. Metsätöissä, etenkin harvennuksilla, puomin päässä liikkuva työlaite voi turhaan vahingoittaa pystyyn jääviä puita. FLOWLINK parantaa tehokkuuden lisäksi myös työmaan turvallisuutta.
     

Tuotetakuu

FLOWLINK-tuotteilla on yhden vuoden takuu. Ammattikäyttöön sopivat komponentit on tehty Euroopassa, ja tuotteet ovat CE-merkittyjä.