Yritys

KESMAC palvelee vieläkin paremmin

Raskaan koneistuksen erikoisosaaja KESMAC Oy on investoinut jälleen uuteen tuotantoteknologiaan. Rohkeat investoinnit ovat parantaneet asiakaspalvelumandollisuuksia.

 

Kesmac on palvellut asiakkaita jo yli 28 vuoden ajan. Vuosien mittaan erityisosaamiseksi on muodostunut SELLU-KAIVOS-PROSESSI JA KONEPAJOJEN materiaalin siirrossa, käsittelyssä ja varastoinnissa käytettävien laitteiden kuten kuljettimien, paineastioiden ja säiliöiden valmistus. Osaavissa käsissä syntyvät myös erilaiset järeän kokoluokan osakokonaisuudet, joiden valmistukseen kuuluu leikkaus-, hitsaus-, koneistus- ja kokoonpanotöitä. Hallitila 1 hehtaari ja nostokyky 20 tonnia mahdollistaa suuret kokonaisuudet.

 

Meillä on Kiteellä ja Kesälahdessa sijaitsevissa tuotantolaitoksissamme resurssit toteuttaa sopimusvalmistuksena kokonaisuuksia alkuleikkeestä valmiiksi koneeksi asti. Laser- ja vesileikkaus, koneistus, hitsaus ja muut kokoonpanotyöt sekä pintakäsittely onnistuvat omana työnä. Tarvittaessa voimme käydä asentamassa valmistamamme kokonaisuuden paikoilleen. Tarjoamme asiakkaillemme myös suunnittelupalvelut.

 

Kesmacilla on myös omia tuotteita. Esimerkiksi junavaunujen siirtolaite Kesmac TMS. Ilman veturia tapahtuvaan junavaunujen siirtoon tarkoitettuja laitteita on myyty jo toistakymmentä kappaletta. Esimerkiksi Terrafame Oy on ottanut laitteita käyttöön metallitehtaallaan Sotkamossa.

 

Täydennystä konekantaan

 

KESMAC investoi jatkuvasti tuotantoteknologiaan asiakaspalvelun ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Tavoitteena on esimerkiksi pystyä käsittelemään yhä paksumpia materiaaleja.

Uusimpia investointejamme on 15 KILOWATIN kuitulaser, jossa pöytäkoko on 2500 x 6000 mm. Pystymme leikkaamaan nyt 40 millimetriä paksua mustaa ja haponkestävää terästä. Kyseessä on yksi tehokkaimmista Suomessa käytössä olevista kuitulasereista.

 

Käyttöön on otettu myös uusi karusellisorvi, jonka pyörintähalkaisija on 4200 millimetriä. Aivan uusin investointi on elokuussa asennettu CNC-PORTTAALIJYRSINKONE, jonka pöytäkoko on huikeat 4000 x 6000 MM.

 

Tervetuloa tyytyväiseen asiakaskuntaan

 

KESMACin asiakkaina on esimerkiksi paperi- ja selluteollisuutta, kaivosteollisuutta sekä metsäkoneiden ja voimalaitosten valmistajia. Asiakkaiden joukossa on alan suurimmat toimijat ja vientiyritykset.

 

Uudet entistä tehokkaammat tuotantolaitteet mahdollistavat sekä vanhojen asiakkaiden entistä paremman palvelemisen että uusien asiakkaiden hankkimisen.